Този сайт използва бисквитки (cookies), които се използват за правилното функциониране на сайта, както и за събиране на данни за посещаемостта от страна на GOOGLE. С използването на сайта вие се съгласявате с това условие.

14 години

Доверие, лоялност, почтеност.

БОС-ИТ ЕООД

Превенция и защита.

БОС-ИТ ЕООД

Сигурност тук и сега!

Добре дошли в нашия сайт

Добре дошли в сайта на Бюро за Охрана и Сигурност - ИТ ЕООД. 10 години ние се грижим за сигурността на нашите клиенти, доверили ни се за безопасността на техния бизнес или дом. Тук може да намерите описание на услугите, които предлагаме:

  • Охрана със СОД
  • Мониторинг Център
  • Физическа охрана
  • Охрана на Масови мероприятия
  • Охранително обследване

Мониторинг

Ние работим за Вас 24/7/365 дни в годината

В нашият център са съвместими и работят над 80 % от наличната на българският секюрити пазар системи, техника и протоколи.

В това число системите за пожароизвестяване и пожарогасене , видеонаблюдение .


Благодарение на нововъведенията и иновативните системи за сигурност и протоколи , мониторинга може да се извършва до/от всяка точка от страната .

Чрез мониторинг центъра се получават в реално време сигналите както за нарушаване на сигурността на обекта, така и включването и изключването на системите за сигурност, както и установяване на кой от ползващите на системата е включил/изключил системата.

Нашите клиенти имат реалната възможност в реално време да получават информация относно състоянието на обекта им .

Нашите оператори и служителите на автопатрулите са обучени и способни да реагират своевременно и съгласно утвърдени протоколи на всеки сигнал и при всякакъв тип инциденти

Физическа охрана

Всички охранители на БОС ИТ ЕООД са лицензирани съгласно Закона за частната охранителна дейност.

Прочети още...

Охрана със СОД

БОС – ИТ ЕООД разполага с възможности за охрана с високоефективна, съвременна сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника,

Прочети още...

Мониторинг център

Мониторинг центъра осигурява навременна реакция на нашите патрули при аларма, постъпила от наблюдаваните обекти за охрана.

Прочети още...

Какво можем да направим за вас ...

Част от нещата, които можем да направим за Вас, Вашия бизнес и Вашата сигурност ...